Bangku Test Rail umum

  • bangku uji EUI-200

    bangku uji EUI-200

    EUI-200 mangrupikeun alat khusus pikeun nguji kinerja EUI / EUP, éta henteu peryogi alat-alat sanés, éta tiasa ngajalankeun cambox pikeun damel langsung.

  • bangku uji EUI-EUP COM-1800

    bangku uji EUI-EUP COM-1800

    bangku uji EUI-EUP

    Panguji EUI / EUP kedah dipasang dina bangku uji, sareng minyak uji ogé disayogikeun ku bangku uji.

  • bangku uji HU-200, bangku uji sistem EUI-EUP & HEUI C7 C9

    bangku uji HU-200, bangku uji sistem EUI-EUP & HEUI C7 C9

    Bangku uji HU-200 pikeun nguji bangku uji sistem EUI-EUP & HEUI C7 C9 babarengan.eta bisa nguji EUI / EUP of BOSCH, CUMMINS, DELPHI, CAT, VOLVO, SCNIA, jsb sarta ogé nguji Hileud C7 / C9 HEUI hidrolik common rail injector.

  • CRS-708S bangku uji rail umum

    CRS-708S bangku uji rail umum

     

    Bangku uji CRS-708S mangrupikeun alat khusus pikeun nguji kinerja pompa rel umum tekanan tinggi sareng injector, éta tiasa nguji pompa rel umum, injector BOSCH, SIEMENS, DELPHIsarta DENSO na piezo injector.Éta nguji injector rel umum sareng pompa ku sénsor aliran kalayan pangukuran anu langkung tepat sareng stabil.Sareng dina dasar ieu, éta ogé tiasa dipasang sareng sistem uji EUI / EUP pilihan, sistem uji CAT HEUI.Laju pompa, lebar pulsa suntik, pangukuran minyak sareng tekanan rel sadayana dikawasa ku komputer industri sacara real waktos.Ieu ngandung leuwih ti 2900 rupa ku komputer.

     

    CRS-708S tiasa nyayogikeun bantosan jarak jauh ku internét sareng ngajantenkeun pangropéa gampang dioperasikeun.

     

  • Tahap anyar 3 common rail injector dinamis stroke tester CRM900

    Tahap anyar 3 common rail injector dinamis stroke tester CRM900

    Tahap anyar 3 tester téh alus pikeun test stroke dinamis injector rail umum, éta gampang pikeun beroperasi sarta nembongkeun dina layar.

  • CRS-206C common rail injector tester

    CRS-206C common rail injector tester

    CRS-206C common rail injector tester

    éta tiasa nguji injector rel umum tina BOSCH, SIEMENS, DELPHI sareng DENSO ogé piezo injector.

    Fungsi BIP, fungsi kode QR sayogi.

    Sistem operasi Windows, sistem operasi Linux duanana aya.

  • CRS-318C bangku uji injector rail umum

    CRS-318C bangku uji injector rail umum

     

    Bangku uji CRS-318C mangrupikeun alat khusus pikeun nguji kinerja injector pompa rel umum tekanan tinggi, éta tiasa nguji injector rel umum BOSCH, SIEMENS, DELPHIsarta DENSO na piezo injector.Éta nguji injector rel umum ku sensor aliran kalayan pangukuran anu langkung tepat sareng stabil.Ieu ngandung leuwih ti 2900 rupa ku komputer tur albe nambahkeun fungsi BIP na QR kode.

     

     

  • CRS-308C common rail injector tester

    CRS-308C common rail injector tester

    CRS-308C common rail injector tester

    eta bisa nguji injector rail umum tina BOSCH, SIEMENS, DELPHI na DENSO.ogé piezo injector.

    fungsi BIP, kode QR sadia.

  • CRS-826C bangku uji rail umum

    CRS-826C bangku uji rail umum

    Bangku uji CRS-826C tiasa nguji pompa rel umum, injektor BOSCH, SIEMENS, DELPHI sareng DENSO sareng piezo injector, pompa bahan bakar mékanis, pompa rel umum CAT 320D.
    Éta tiasa nambihan fungsi: EUI / EUP, CAT HEUI C7 C9, CAT pompa aktuasi tekanan tengah hidrolik, VP37, VP44, RED4, QR, BIP.

  • CRS-328C bangku uji rel umum sareng bangku uji HEUI C7 C9

    CRS-328C bangku uji rel umum sareng bangku uji HEUI C7 C9

    CRS-328C bangku uji rel umum sareng bangku uji HEUI C7 C9

    eta tiasa nguji injector rail umum tina BOSCH, SIEMENS, DELPHI na DENSO, ogé bisa nguji C7 / C9 HEUI hidrolik common rail injector.

  • CU-200 injector rail umum jeung bangku uji EUI / EUP

    CU-200 injector rail umum jeung bangku uji EUI / EUP

    CU-200 mangrupikeun alat khusus pikeun nguji kinerja injektor rel umum sareng EUI / EUP.Bisa nguji injectors rail umum tina BOSCH, SIEMENS, DELPHI, DENSO, sarta EUI / EUP of BOSCH, CUMMINS, DELPHI, CAT, VOLVO, SCNIA jeung sajabana Ieu dilengkepan cambox newest.

  • CRS-708C bangku uji rel umum

    CRS-708C bangku uji rel umum

    Bangku uji CRS-708C mangrupikeun alat khusus pikeun nguji kinerja pompa rel umum tekanan tinggi sareng injector, éta tiasa nguji pompa rel umum, injector BOSCH, SIEMENS, DELPHI sareng DENSO sareng piezo injector.Éta nguji injector rel umum sareng pompa ku sénsor aliran kalayan pangukuran anu langkung tepat sareng stabil.Éta tiasa nambihan sistem EUI / EUP sareng sistem HEUI.

  • CRS-728C bangku uji rail umum

    CRS-728C bangku uji rail umum

    Bangku uji CRS-728C mangrupikeun alat khusus pikeun nguji kinerja pompa rel umum tekanan tinggi sareng injector, éta tiasa nguji pompa rel umum, injector BOSCH, SIEMENS, DELPHI sareng DENSO sareng piezo injector.

    Éta tiasa nambihan sistem uji EUI / EUP sareng CAT C7 C9, uji CAT 320C pompa rel umum.

    nguji VP44 VP37 RED4

  • CRS-825C bangku uji rail umum

    CRS-825C bangku uji rail umum

    Bangku uji CRS-825C mangrupikeun alat khusus pikeun nguji kinerja pompa rel umum tekanan tinggi sareng injector, éta tiasa nguji pompa rel umum, injector BOSCH, SIEMENS, DELPHI sareng DENSO sareng piezo injector.Éta tiasa nambihan sistem uji EUI / EUP sareng CAT C7 C9, uji CAT 320D pompa rel umum.

  • CAT actuate alat uji pompa COM-HUP

    CAT actuate alat uji pompa COM-HUP

    CAT actuate alat uji pompa COM-HUP

  • HEUI-200 CAT C7 C9 bangku tés

    HEUI-200 CAT C7 C9 bangku tés

    HEUI-200 CAT C7 C9 bangku tés

    HEUI-200 mangrupikeun alat khusus pikeun nguji kinerja injektor HEUI

  • CRS-205C bangku uji injector rail umum

    CRS-205C bangku uji injector rail umum

    CRS-205C bangku uji injector rail umum

    eta tiasa nguji injector rail umum tina BOSCH, SIEMENS, DELPHI na DENSO, kitu ogé PIEZO injector.

  • CRS-200C bangku uji injector rail umum

    CRS-200C bangku uji injector rail umum

    CRS-200C bangku uji injector rail umum

    éta tiasa nguji injector rail umum tina BOSCH, SIEMENS, DELPHI sareng DENSO ogé piezo injector ku sensor aliran meter.

  • CRS-718C bangku uji rail umum

    CRS-718C bangku uji rail umum

    CRS-718C bangku uji rail umum

    Bangku uji CRS-718C mangrupikeun alat khusus pikeun nguji kinerja pompa rail umum tekanan tinggi sareng injector, éta tiasa nguji pompa rel umum, injector BOSCH, SIEMENS, DELPHI sareng DENSO sareng piezo injector.Éta nguji injector rel umum sareng pompa ku sénsor aliran kalayan pangukuran anu langkung tepat sareng stabil.Sareng dina dasar ieu, éta ogé tiasa dipasang sareng sistem uji EUI / EUP pilihan, sistem uji CAT HEUI.