Warta

  • CRI100, CRI110, CRI220, CRI230, CRI205, HW320 bubuka fungsi tester rail umum

    CRI100, CRI110, CRI220, CRI230, CRI205, HW320 bubuka fungsi tester rail umum

    Kumaha anjeun teu resep usum panas?Pasti janten panas, tapi pasti ngéléhkeun tiis sareng anjeun peryogi seueur waktos.Di Engine Builder, tim kami sibuk ngadatangan acara balapan, acara, ngadatangan pabrik mesin sareng toko, sareng padamelan eusi biasa.Nalika teu aya pin locating dina panutup timing atanapi kasus timing, atawa nalika liang pin locating teu pas snugly on pin.Candak damper heubeul jeung pasir tengahna meh bisa ngageser ngaliwatan irung engkol.Paké pikeun ngamankeun panutup ku tightening ...
    Maca deui
  • CRS-206C umum rail injector tester 2022 diobral panas

    CRS-206C common rail injector tester 2022 hot sale ——Flow diukur ku sensor aliran CRS-206C common rail test bangku bisa nguji common rail injector.torsi kaluaran tinggi, noise ultra low, tekanan rail stabil.Laju pompa, lebar pulsa suntik sareng tekanan rel sadayana dikawasa ku sistem WIN7 sacara real waktos.Data ogé dicandak ku komputer.12 tampilan layar LCD ngajadikeun data leuwih jelas.Langkung ti 2000 k...
    Maca deui
  • CRS-206C umum rail injector tester 2022 diobral panas

    CRS-206C common rail injector tester 2022 hot sale ——Flow diukur ku sensor aliran CRS-206C common rail test bangku bisa nguji common rail injector.torsi kaluaran tinggi, noise ultra low, tekanan rail stabil.Laju pompa, lebar pulsa suntik sareng tekanan rel sadayana dikawasa ku sistem WIN7 sacara real waktos.Data ogé dicandak ku komputer.12 tampilan layar LCD ngajadikeun data leuwih jelas.Langkung ti 2000 k...
    Maca deui
  • CRS-206C umum rail injector tester 2022 diobral panas

    CRS-206C common rail injector tester 2022 hot sale ——Flow diukur ku sensor aliran CRS-206C common rail test bangku bisa nguji common rail injector.torsi kaluaran tinggi, noise ultra low, tekanan rail stabil.Laju pompa, lebar pulsa suntik sareng tekanan rel sadayana dikawasa ku sistem WIN7 sacara real waktos.Data ogé dicandak ku komputer.12 tampilan layar LCD ngajadikeun data leuwih jelas.Langkung ti 2000 k...
    Maca deui
  • tester injector rail umum anyar, CRS-318C

    Tester rail umum anyar, model tester injector rail umum CRS-318C eta bisa nguji injector rail umum tina BOSCH, SIEMENS, DELPHI na DENSO, kitu ogé piezo injector.leuwih ti 3000 jenis data injector, QR coding, fungsi BIP sadia.Fungsi citak nyaéta pilihan.Data ogé dicandak ku komputer.19〃Tampilan layar LCD ngajadikeun data leuwih jelas.precision tinggi, Sistim cooling kapaksa, kinerja ajeg.Pamasangan opsional Bosch 6,7,8,9 digit Denso 16,22,24,30 di...
    Maca deui
  • Cina Dijieun Quality High Common Rail Injectors diobral

    Kami supplier pikeun suku cadang mesin solar leuwih ti 15 years.The produk utamana pikeun sistem rail umum, kawas injectors rail umum, pompa suluh rail umum, nozzles contril valves jeung saterusna.Original jeung kualitas luhur china dijieun produk nu aya.Bulan ieu, Cina dijantenkeun injer anu dijantenkeun diobral, nomer nomer sapertos ieu di handap: 0445120178 045153153 0445121120 0445121 0445121 0445121 0445121 0445121 0445121 0445121 0445121 044513178 ...
    Maca deui
  • CRS-206C common rail injector bangku uji bangku uji rail umum QR coding fungsi BIP sadia

    CRS-206C common rail injector test bangku umum rail test bangku QR coding fungsi BIP sadia eta bisa nguji common rail injector of BOSCH, SIEMENS, DELPHI na DENSO ogé piezo injector.Fungsi BIP, fungsi kode QR sayogi.Sistem operasi Windows, sistem operasi Linux duanana aya.Merk uji fungsi: BOSCH, DENSO, DELPHI, SIEMENS.nguji segel tekanan tinggi common rail injector.nguji pre-injeksi tina tekanan tinggi common rail injector.nguji max.kuantitas oli...
    Maca deui
  • HU-200 EUI EUP tester jeung HEUI common rail injector pompa bangku uji

    HU-200 EUI EUP tester na HEUI common rail injector pompa bangku test HU-200 teh parabot terpadu panganyarna pikeun nguji EUI / EUP na HEUI.Éta tiasa nguji EUI / EUP of BOSCH, CUMMINS, DELPHI, CAT, VOLVO, SCNIA, jsb sareng ogé nguji Hileud C7 / C9 HEUI hidrolik injektor rel umum.Parabot simulates prinsip kontrol éléktronik mesin solar.Drive utama ngadopsi téknologi nyaluyukeun laju frékuénsi, nyayogikeun torsi kaluaran ageung sareng gaduh bising ultra-rendah.Laju pompa oli, bahan bakar i...
    Maca deui
  • CRS-200C bangku uji rel umum

    CRS-200C bangku uji rel umum nyaéta alat khusus anu ditalungtik mandiri panganyarna pikeun nguji kinerja injector rel umum tekanan tinggi;eta bisa nguji injector rail umum tina BOSCH, SIEMENS, DELPHI na DENSO.Ieu simulates prinsip suntik motor rail umum lengkep jeung drive utama adopts robah speed ku robah frékuénsi.torsi kaluaran tinggi, noise ultra low, tekanan rail stabil.Laju pompa, lebar pulsa suntik sareng tekanan rel sadayana dikawasa ku industri ...
    Maca deui
  • 0445120236,0445120231,295040-6210,295040-6270,28392662,0445110646,Liwei piezo nozzle sayogi dina stok

    0445120236,0445120231,295040-6210,295040-6270,28392662,0445110646,Liwei piezo nozzle sayogi dina stok

    Nembe urang boga loba produk diobral panas ngan anjog sarta availabe di gudang kalawan harga pohara alus: 1.Genuine anyar Delphi Suluh Injector kontrol klep 28392662 / 9308Z625C pikeun injector Assy 28229873 / 28236381 / EMBR00301D stock jeung stock pohara alus quant.2.0445120236 Bosch Englim Lebet Pizo pikeun Volkswagen 03L130
    Maca deui
  • 28337917 0445116034 1465A041 A2C59517051 295050-0810 sayogi di stock

    28337917 0445116034 1465A041 A2C59517051 295050-0810 sayogi di stock

    Anyar-anyar ieu kami ngagaduhan seueur produk penjualan panas anu nembe sumping sareng sayogi di gudang kalayan harga anu saé pisan: 1.Genuine Delphi Fuel Injector 28337917 Common Rail Injector 40090300074D 40090300074C Cocog pikeun Bobcat Doosan 510avator E503 S103 S103 Excavator 5600 Sd. saham sareng harga anu saé pisan.2.0 445 116 034 BOSCH COMON RAIL INJECTOR PIEZO Pikeun VOLKSWAGEN 03L130277C No bagian anu cocog: 0445116035 / 0 445 116 035 0445116057 / 0 4 4057 / 0 4 4057 / 0 4 4057 / 0 4 4057
    Maca deui
  • CRS-708S bangku uji ngawanohkeun

    CRS-708S bangku uji ngawanohkeun

    Bangku uji CRS-708S mangrupikeun alat khusus pikeun nguji kinerja pompa rel umum tekanan tinggi sareng injector, éta tiasa nguji pompa rel umum, injector BOSCH, SIEMENS, DELPHI sareng DENSO sareng piezo injector.Ieu simulates prinsip suntik motor rail umum lengkep jeung drive utama adopts robah speed paling canggih ku robah frékuénsi.torsi kaluaran tinggi, noise ultra low.Éta nguji injector rel umum sareng pompa ku sénsor aliran kalayan pangukuran anu langkung tepat sareng stabil.Éta tiasa ...
    Maca deui
  • COM-1800S EUI-EUP tester, cambox anyar diobral.

    COM-1800S EUI-EUP tester, cambox anyar diobral.Ieu ngandung komputer laptop, 12PCS tina adaptor béda.Éta mangrupikeun alat kontrol éléktronik anu penting pikeun nguji standar sareng fungsi EUI / EUP.Controller dipasang dina bangku uji tradisional, sareng bangku uji nyayogikeun kakuatan sareng minyak uji, anu tiasa nguji EUI / EUP.Alatna gampang dioperasikeun, fungsina stabil, gampang dijaga, kualitas luhur sareng hargana murah.Ieu asisten kuat dina perbaikan.Fu...
    Maca deui
  • COM-12PSB bangku uji pompa mékanis, ekonomis jeung affordable, diobral panas

    COM-12PSB pompa suluh solar bangku test, Fitur pang menonjol tina bangku test ieu: boga sapuluh prasetél speed, speed prasetél gancang sarta precision tinggi, nu greatly ngaheéat waktos adjustment pompa sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé.Hal ieu dianggo pikeun mesin solar, mobil, sareng pabrik traktor pikeun ngalaksanakeun pamariksaan debugging pompa minyak.Alat-alatna ogé produk idéal pikeun industri pangropéa pompa minyak.Bangku uji COM-12PSB ngagaduhan pilihan catu daya 7.5KW, 11KW sareng 15KW e ...
    Maca deui
  • Plunger pompa HP0 asli 094150-0330 asli anyar 100% ASSY 094150-0270 094150-0250

    Promosi !!Asli DENSO HP0 pompa plunger 094150-0330 aslina anyar 100% ASSY 094150-0270 094150-0250 OEM No Ref.0941500330 094150-0330 094150-0270 Ava.No 094150-0330 Waktos Pangiriman: 10-15 Poé Gawé Saatos Pesen Dikonfirmasi Pasar Ékspor: Pangmayaran Global...
    Maca deui
  • 100% VDO injector aslina A2C59517051, 7A2C20057433B, H1Q9K546AB, 5WS40745

    Hot sale!!100% injector VDO asli A2C59517051, 7A2C20057433B, H1Q9K546AB, 5WS40745 kalayan pakét énggal ayeuna !!Produk anyar asli Nozzle Suluh Injector BK2Q-9K546-AG A2C59517051 pikeun T6 T7 T8 2.2t dci Mobil Fitment Modél Taun Mesin FORD USA RANGER Awak Cab Pickup (ES) 1997-2012 2.3, 3.0 4WD 3.0 4WD Modél Pickup (RANGER Crew Cab): ) Taun:1997-2012 Mesin:2.3, 3.0 4WD OE NO.:BK2Q-9K546-AG A2C59517051 Fitment Mobil:FORD USA Tempat Asal:Ge...
    Maca deui
  • HU-200 bangku uji bubuka

    Dinten ieu ngenalkeun bangku uji HU-200, nyaéta pikeun nguji EUI / EUP sareng HEUI.Éta tiasa nguji EUI / EUP of BOSCH, CUMMINS, DELPHI, CAT, VOLVO, SCNIA, jsb sareng ogé nguji Hileud C7 / C9 HEUI hidrolik injektor rel umum.Parabot simulates prinsip kontrol éléktronik mesin solar.Drive utama ngadopsi téknologi nyaluyukeun laju frékuénsi, nyayogikeun torsi kaluaran ageung sareng gaduh bising ultra-rendah.Laju pompa minyak, lebar pulsa suntik suluh, sareng laju puteran cambox tina bangku uji ...
    Maca deui
  • HU-200 test bangku introsuction

    Dinten ieu ngenalkeun bangku uji HU-200, nyaéta pikeun nguji EUI / EUP sareng HEUI.Éta tiasa nguji EUI / EUP of BOSCH, CUMMINS, DELPHI, CAT, VOLVO, SCNIA, jsb sareng ogé nguji Hileud C7 / C9 HEUI hidrolik injektor rel umum.Parabot simulates prinsip kontrol éléktronik mesin solar.Drive utama ngadopsi téknologi nyaluyukeun laju frékuénsi, nyayogikeun torsi kaluaran ageung sareng gaduh bising ultra-rendah.Laju pompa minyak, lebar pulsa suntik suluh, sareng laju puteran cambox tina bangku uji ...
    Maca deui
  • Injectors Bosch rail umum 0445110418 aya diobral klep F00VC45200 on promosi!

    Injectors Bosch rail umum 0445110418 aya diobral klep F00VC45200 on promosi!

    Asli Anyar Bosch Asli / Case New Holland Injector 0445110418 / 5801483286 common rail injector Assy 0986435212/0445110520 on promosi!Jieun Modél Ukuran bhp Taun Kode Mesin jeung spésifikasi séjén Case New Holland Rupa-rupa 2.3 d 113-150 Citroen Relay 2.3 d 113-150 2011- Fiat Ducato 2.3 d 113-150 2011- JTD, 250, 290, Multijet, 1, 1 Iveco Daily 2.3 d 106-146 2007- C11, C13, C14, C17, C21, S11, S13, S15, L11, L13 Cocog sareng Tag Nomer Bagian Di handap ieu ...
    Maca deui
  • 0445116064 Bosch Common Rail Injector pikeun Citroen, Jaguar, Land Rover, Peugeot

    0445116064 Bosch Common Rail Injector pikeun Citroen, Jaguar, Land Rover, Peugeot

    Hot sale common rail injector 0445116064 0445116012 geus anjog.Nomer ngagantian: 0445116012 Nomer OE: CITROEN 1980W5 FORD 9X2Q9K546DA LAND ROVER LR017923 PEUGEOT 1980W5 ROVER LR017923 Dipaké dina Kandaraan / Mesin CITROEN C5 3.0 (RD_i).Salon;2992 cc;177 kW;241 HP;04.2009- CITROEN C5 III megatkeun (TD_) 3.0 HDi 240;Harta;2992 cc;177 kW;241 HP;04.2009- CITROEN C6 (TD_) 3.0 HDi;Salon;2992 cc;177 kW;241 HP;04.2009- JAGUAR F-PACE (X761)...
    Maca deui
  • Bewara Promosi Poé Buruh 1 Méi

    Bewara Promosi Poé Buruh 1 Méi

    Bewara Promosi Poé Buruh 1 Méi Dina raraga ngabagéakeun Poé Buruh Internasional 1 Méi, perusahaan kami ngalaksanakeun promosi pikeun asesoris di handap ieu, sareng para nasabah anu meryogikeun éta wilujeng sumping pikeun nempatkeun pesenan.1. klep tekanan kontrak .
    Maca deui
  • 095000-5450, ME302143,9709500-545 injector rel umum solar anyar asli pikeun Mitsu // bishi Fuso Fighter 7.5D 6M60

    Ngaran bagian: Common rail injector Jumlah modél: 095000-545#,095000-5450,9709500-545 Asli jeung Brand anyar Dijieun di: Jepang injector lumaku: ME302143 Aplikasi: mesin Mistu/bishi Fuso 6M60
    Maca deui
  • A2C59517051, BK2Q-9K546-AG VDO injector sadia

    A2C59517051, BK2Q-9K546-AG VDO injector sadia A2C59517051, BK2Q-9K546-AG VDO injector sadia VDO M0019P140 nozzle VDO 4pcs kit VDO 11pcs kit VDO A2C903187 VDO A2C903187 Cina, FBD03187 badag di Cina DELPHI, Caterpillar, Siemens bagian solar asli pikeun leuwih ti 10 taun.Dina waktos anu sami, kami ngahususkeun dina ngahasilkeun bangku uji rel umum, bangku uji pompa suntikan bahan bakar, bangku uji EUI / EUP sareng HEUI.
    Maca deui
  • CRS-826c umum rail injector pompa suluh bangku test

    CRS-826C sababaraha fungsi bangku uji rail umum.Ieu tés injector rail umum, pompa rail umum jeung pompa actuation kalawan tank minyak test misah. Fungsi test pilihan: HEUI, EUI / EUP, VP37 / VP44, BIP, QR kode, pompa HEUI, pompa mékanis 2. Fitur drive utama adopts laju dikawasa ku sistem frékuénsi.Dikadalikeun ku komputer industri sacara real waktos, sistem operasi linux.Minuhan bantosan jarak jauh ku internét sareng ngajantenkeun pangropéa gampang dioperasikeun.Kuantitas minyak diukur ku hig ...
    Maca deui
  • DENSO injector aslina 095000-9730 095000-9780 pikeun TOYOTA 23670-51031 1VD-FTV 23670-59035, 23670-59036

    Injector DENSO asli 095000-9730 095000-9780 pikeun TOYOTA 23670-51031 1VD-FTV 23670-59035, 23670-59036 Wilujeng akhir minggu, sadayana, naha anjeun mendakan DENSO 0978?Taian common rail industri & Trading Co., Ltd ngahususkeun ngajual BOSCH, DENSO, DELPHI, CUMMINS, CAT, SIEMENS, suku cadang ZEXEL sareng bangku uji, alat uji sareng saterasna….Nomer promosi: 095000-9730 095000-9780, 23670-51031, 23670-59035, 23670-59036 Dipaké pikeun mesin: pikeun TOYOTA 1VD-FTV.
    Maca deui
  • Injector DENSO asli 095000-9770 , 23670-59017 , 23670-51041 pikeun Land Cruiser 200

    Injector DENSO asli 095000-9770 , 23670-59017 , 23670-51041 pikeun Land Cruiser 200 Wilujeng akhir minggu, sadayana, naha anjeun mendakan DENSO injector 095000-9770/095000-9780?Taian common rail industri & Trading Co., Ltd ngahususkeun ngajual BOSCH, DENSO, DELPHI, CUMMINS, CAT, SIEMENS, suku cadang ZEXEL sareng bangku uji, alat uji sareng saterasna….Nomer promosi: 095000-9770 / 23670-59017 / 23670-51041 Dipaké pikeun mesin: pikeun Land Cruiser 200 Kami ngagaduhan bagian solar asli, kalebet injector, pompa, klep ...
    Maca deui
  • CRS-708C injector rail umum jeung bangku test pompa

    Bangku uji CRS-708C mangrupikeun alat khusus pikeun nguji kinerja pompa rel umum tekanan tinggi sareng injector, éta tiasa nguji pompa rel umum, injector BOSCH, SIEMENS, DELPHI sareng DENSO sareng piezo injector.Ieu simulates prinsip suntik motor rail umum lengkep jeung drive utama adopts robah speed paling canggih ku robah frékuénsi.torsi kaluaran tinggi, noise ultra low.Éta nguji injector rel umum sareng pompa ku sénsor aliran kalayan pangukuran anu langkung tepat sareng stabil.Éta tiasa ...
    Maca deui
  • CRS-308C bangku uji injector rel umum, bangku uji rel umum, bangku uji coding QR, bangku uji piezo injector

    CRS-308C common rail injector tester, common rail tester, common rail test stand, common rail QR coding test bangku, injector tester eta bisa nguji common rail injector of BOSCH, SIEMENS, DELPHI jeung DENSO ogé piezo injector.Fungsi BIP, fungsi kode QR sayogi.Sistem operasi Windows, sistem operasi Linux duanana aya.Merk uji fungsi: BOSCH, DENSO, DELPHI, SIEMENS.nguji segel tekanan tinggi common rail injector.nguji pre-injeksi tekanan tinggi umum ...
    Maca deui
  • Common rail VDO Siemens injector keur diobral

    Common rail VDO Siemens injector keur diobral

    Simkuring boga runtuyan VDO Siemens injectors anyar asli diobral.Aranjeunna A2C59517051 / BK2Q-9K546-AG, A2C930500080 / GK2Q-9K546-AB, A2C8139490080 / CK4Q-9K546-AA, AV6Q-9F593-AD / GK2Q-9K546-AB, A2C8139490080 / CK4Q-9K546-AA, AV6Q-9F593-AD / A2C595-AD / A2C595 sareng A2C595, AV6Q-9F593-AD / A2C595 sareng A2C59551 anyar, A2C595 sareng A2C5951, A2C595 sareng A2C5951. dina loba mobil.A2C59517051 / BK2Q-9K546-AG Siemens-VDO Common Rail Injector (CR) mangrupikeun modél anu paling seueur dianggo pikeun Citroen, Ford, Land Rover, Peugeot.Jumlah ngagantian nyaeta 5WS40745, A2C53307917.Nomer OE: Citroen 9801125480;Ford...
    Maca deui
  • CRS-328C bangku uji rel umum

    CRS-328C bangku uji rel umum

    CRS-328C bangku uji rel umum mangrupikeun alat khusus anu ditaliti mandiri pikeun nguji kinerja injector rail umum tekanan tinggi, éta tiasa nguji injector rel umum BOSCH, SIEMENS, DELPHI sareng DENSO, ogé tiasa nguji C7 / C9 HEUI hidrolik umum injector rel.Ieu simulates prinsip suntik motor rail umum lengkep jeung drive utama adopts robah speed ku robah frékuénsi.torsi kaluaran tinggi, noise ultra low, tekanan rail stabil.Laju pompa, lebar pulsa suntikan ...
    Maca deui
  • CRS-308C bangku uji injector rel umum, bangku uji rel umum, bangku uji coding QR, panguji rel umum

    CRS-308C common rail injector tester, common rail tester, common rail test stand, common rail QR coding test bangku, injector tester eta bisa nguji common rail injector of BOSCH, SIEMENS, DELPHI jeung DENSO ogé piezo injector.Fungsi BIP, fungsi kode QR sayogi.Sistem operasi Windows, sistem operasi Linux duanana aya.Merk uji fungsi: BOSCH, DENSO, DELPHI, SIEMENS.nguji segel tekanan tinggi common rail injector.nguji pre-injeksi tina tekanan tinggi co ...
    Maca deui
  • CRS-206C bangku uji injector rel umum, bangku uji rel umum, bangku uji coding QR, panguji rel umum

    CRS-206C common rail injector tester, common rail tester, common rail test stand, common rail QR coding test bangku, injector tester eta bisa nguji common rail injector of BOSCH, SIEMENS, DELPHI jeung DENSO ogé piezo injector.Fungsi BIP, fungsi kode QR sayogi.Sistem operasi Windows, sistem operasi Linux duanana aya.Merk uji fungsi: BOSCH, DENSO, DELPHI, SIEMENS.nguji segel tekanan tinggi common rail injector.nguji pre-injeksi tekanan tinggi ra umum ...
    Maca deui
  • CRS-826c mangrupikeun bangku uji bahan bakar multifungsi anu paling kuat sareng silinder

    CRS-826c mangrupikeun bangku uji bahan bakar multifungsi anu paling kuat sareng silinder

    CRS-826C mangrupikeun bangku uji bahan bakar multifungsi anu paling kuat sareng silinder, éta tiasa nguji injektor rel umum, pompa rel umum, EUI / EUP, HEUI, VP37, VP44, RED4, CAT 320D pompa sareng pompa aktuasi, pompa mékanis CRS-826Ccan minuhan bantosan jarak jauh ku internét sareng ngajantenkeun pangropéa gampang dioperasikeun.Fitur: Drive utama ngadopsi laju anu dikontrol ku sistem frékuénsi.Dikadalikeun ku komputer industri sacara real waktos, sistem operasi linux.Minuhan bantuan jarak jauh ku int...
    Maca deui
  • Promosi set klep BOSCH asli 100% pikeun 2022 !!!!

    Wilujeng tepang taun !! Taian common rail industry & Trading Co., Ltd gaduh promosi taun anyar ,BOSCH asli daptar klep asli on handap: #F00RJ02056 pikeun 0445120106/142 #F00RJ01692 pikeun 445120 081/107/129/1305 169/170/191/200/213/214/224/227/228/248/244 # F00427/167/167/167/167/167/287/289/167/167/167/16727 0445120086/087/127/166 #F00RJ02035 pikeun 0445120117/192/215 #F00VC01359 pikeun 0445110 293/305/313/332/335/343...
    Maca deui
  • Delphi injector anyar 28231014, 7206-0379 klep solenoid asli, 095000-5450 injector, 095000-9560 injector, 295900-0240 injector

    Delphi aslina injector anyar 28231014 boga stock sadia di parusahaan urang jeung dipaké pikeun Great Wall Hover H5 H6.urang ogé bisa nyadiakeun kit perbaikan aslina 7135-574 ngawengku L379PBC common rail nozzle na 9308-625C klep pikeun 28231014. 28231014 konsumén injector anyar aslina ngalaporkeun yén kualitas pisan alus, segel téh alus, sarta volume minyak téh malah.Kami gaduh harga sareng inventaris anu saé pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna.klep solenoid asli 7206-0379 parusahaan urang boga stock ava ...
    Maca deui
  • 2022 Bingah Taun Anyar jeung diobral panas CRS-206C bangku test bubuka

    Sadayana réréncangan sareng palanggan, Waktos ngalayang, éta minggu terakhir taun 2021.Hatur nuhun pikeun rojongan anjeun dina 2021. Taun anyar geus coming.Taian Common Rail Industry & Trading Co., Ltd ngaharepkeun anjeun gaduh Taun Anyar anu saé.Sehat, wilujeng sumping sareng seueur kabagjaan sapanjang taun.Perusahaan kami ngahasilkeun alat uji profésional: bangku uji injektor rel umum (model penjualan panas: CRS-206C, CRS-200C, CRS-308C, CRS-205C) bangku uji pompa rel umum sareng bangku uji (model penjualan panas: CRS-708.. .
    Maca deui
  • Keukeuh we nu Merry Christmas jeung taun anyar! hadiah leutik keur sobat alus

    Babaturan anu dipikacinta, Hatur nuhun pikeun sadaya kapercayaan sareng dukungan anjeun dina sataun katukang!Kami ngarep-ngarep pisan yén urang tiasa nyumponan langkung kaunggulan sareng ambisi babarengan dina taun 2022 anu badé!Miharep anjeun sareng kulawarga anjeun pinuh kabagjaan kaséhatan sareng kasuksésan!mugia kabagjaan sareng kabagjaan di sabudeureun anjeun, sanés ngan ukur ayeuna, tapi sapanjang taun.Aya sababaraha warta anu saé pikeun anjeun, upami anjeun resep heula nyaéta sababaraha paéh asli Delphi ...
    Maca deui
  • Modél Anyar Common rail injector test bangku CRS-318C

    Modél Anyar Common rail injector test bangku CRS-318C

    CRS-318C bangku uji rel umum mangrupikeun alat khusus anu ditalungtik mandiri pikeun nguji kinerja tekanan tinggi injector rail umum sareng bagian injector, éta tiasa nguji injector rel umum BOSCH, SIEMENS, DELPHI, DENSO sareng CATERPILLAR.Ieu simulates prinsip suntik motor rail umum lengkep jeung drive utama adopts robah speed ku robah frékuénsi.torsi kaluaran tinggi, noise ultra low, tekanan rail stabil.Laju pompa, lebar pulsa suntik sareng tekanan rel nyaéta ...
    Maca deui
  • release produk anyar CRS-708S

    release produk anyar CRS-708S

    Bangku uji CRS-708S mangrupikeun alat khusus pikeun nguji kinerja pompa rel umum tekanan tinggi sareng injector, éta tiasa nguji pompa rel umum, injector BOSCH, SIEMENS, DELPHI sareng DENSO sareng piezo injector.Éta nguji injector rel umum sareng pompa ku sénsor aliran kalayan pangukuran anu langkung tepat sareng stabil.Sareng dina dasar ieu, éta ogé tiasa dipasang sareng sistem uji EUI / EUP pilihan, sistem uji CAT HEUI.Laju pompa, lebar pulsa suntik, pangukuran minyak sareng tekanan rel sadayana dikontrol ku ...
    Maca deui
  • Promosi Cina Made CAT Series, DENSO Series injector, DELPHI aslina 625C, 622B, 621C, 72069-0440,7206-0460, Cina UD F00VC45200, F00VC01502

    Professionally suplai BOSCH DENSO DELPHI CATERPILLAR SIEMENS VOLVO CUMMINS jsb brand suku cadang solar, kayaning Pompa, injector, nozzle, klep, sensor, jeung saterusna.Kami Delphi, Liwei, Greenpower, Weifu, Xingma ect.agén merek, juara penjualan.Urang nyadiakeun produk kualitas pangalusna sarta layanan pangalusna, wilujeng sumping babaturan ti sakuliah dunya datang ka didatangan kami, sarta ngadegkeun hubungan jangka panjang.Promosi: Cina dijieun CAT runtuyan injector 326-4700, 32F61-00062;320-0680/2645A747;32...
    Maca deui
  • denso injector aslina 095000-6244,16600-VM00D (MB40E)

    denso injector asli 095000-6244,16600-VM00D (MB40E) Perusahaan kami tiasa nyayogikeun anjeun seueur jinis BOSCH, DENSO, DELPHI, CUMMINS, suku cadang solar asli Cat.ogé kualitas luhur dilakukeun dina suku cadang china, injector rel umum, bangku uji pompa bahan bakar
    Maca deui
  • 100% BOSCH Asli klep kontrol F00RJ02429 pikeun injector 0445120178 0445120233 0445120258

    Merek:BOSCH Alam:Asli sareng asli, kualitas luhur Ukuran: ukuran standar Bahan: baja Dipaké Pikeun: 0445120178 0445120233 0445120258 Harga anu saé pikeun promosi, tanggal valid saminggu!
    Maca deui
  • Pompa VDO asli BK2Q9B395AD, BK2Q-9B395-CB pompa asli A2C5334443, A2C96443200, BK2Q9B395CB, 5ws40693

    Pompa VDO / pompa anyar asli asli dina saham Kualitas luhur sareng bungkusan pakét-benua anyar, pompa VDO / SIEMENS asli BK2Q9B395AD, BK2Q-9B395-CB, A2C5334443, A2C96443200, BK2Q9B395CB asli, 3WS4075CB, 3WS4075CB, 3WS4075, 3WS4075, 3WS4075, 3WS4075, 3WS4075.Hot sale di Indonesia, Rusia, Iran, AS, Ékuator ....
    Maca deui
  • UNITED DIESEL control valve F00RJ01692 dipaké pikeun injector 0445120129 0445120153 0445120081

    Barang: klep kontrol injector suluh solar Modél: F00RJ01692 Injector: 0445120129 0445120153 0445120081 Stok: aya saham Merek: UD énggal
    Maca deui
  • harga alus Cina dijieun solar injector 095000-8290,095000-5881,095000-7781,095000-7761,095000-9780,295050-0520.295050-0460

    di saham Cina UD Diesel Injector 095000-8290 pikeun common rail 23670-0L050,23670-09330,9709500-778 di stock Cina UD solar injector 095000-7781 common rail injector pikeun 22KD360sel Dinjector UD901 TV di stock China UD 3000-3000 Dinjector UD901 -7761,23670-30300 pikeun common rail injector Assy 23670 0L010,23670-09060 9709500-776 pikeun HILUX 2KD di stock Cina UD solar injector 095000-9780,23670-09060 9709500-776 pikeun HILUX 2KD di stock Cina UD UD solar injector 095000-9780,236700-9780,236700-5907-5907, 236300-5908 umum 59037 di stock Cina UD Diesel Injector 295050...
    Maca deui
  • Toyota HILUX asli G4 klep nozzle injector jeung pompa téh sadayana aya

    Anyar-anyar ieu kami ngagaduhan klep kontrol asli 295040-9440 anu katelah klep G4 di saham.Ieu klep anyar aslina datang dina pallets leutik plastik.Ieu dipaké pikeun injector suluh 23670-0E010 jeung 23670-0E020.Nozzle G4s008 295771-0080 dipaké pikeun injector 23670-0E020, 295700-0560.Éta asli énggal sareng sayogi di gudang.Nozzle G4s009 295771-0090 dipaké pikeun injector 23670-0E010, 295700-0550.Éta asli énggal sareng sayogi di gudang.Rel umum asli di ...
    Maca deui
  • Méja nozzle cocog pikeun Bosch injector - 120 séri

    Méja nozzle cocog pikeun Bosch injector - 120 séri

    Tabel Nozzle pikeun nyebarkeun suntik Bosch - 120 seri 1 DLLA 1475 538 0 433 133 198 158p 974+ 0 445 120 008 0986435502 6 Dlla 1459 059 0 445/019 0 445/05/05/04/0P 120 218 0986435517 11 DLLA 118P 1357 0 445 120 029 12 ...
    Maca deui
  • Caterpillar 326-4700 320-0680 320-0690 promosi produk

    CAT injector & promosi pompa: Sadaya Hileud asli sareng énggal.326-4634 315D 326-4635 320D / C6.4 CAT 319-0677,10R8899 C9 / 325D / 330D / 336DL 557-7627 / 387-9427 / 263-0677,10R8899 C9 / 325D / 330D / 336DL 557-7627 / 387-9427 / 263-8218D38 / 387-9427 / 263-8218 C38 / 387-9427 / 263-8218 C38 / 263-8218 C9 CAT 336, 20R8064 320-0677/ 2645A746 323D/C6.6 320-0680/ 2645A747(10R7672) 320-0690/ 2645A748 320-0690/2645A749 3025A748
    Maca deui
  • Mesin Uji pompa suntik CRS-825C bangku uji injector rel umum EPS708 Cina opsional HEUI C7/C9 EUI/EUP

    Bangku uji CRS-825C mangrupikeun alat khusus pikeun nguji kinerja pompa rail umum tekanan tinggi sareng injector, éta tiasa nguji pompa rail umum, injector sareng piezo injector.Ieu tés nu injector rail umum jeung pompa ku sénsor méteran aliran kalawan téhnologi measurement.Advanced leuwih tepat tur stabil, kinerja ajeg, ukur tepat jeung operasi merenah.CHARACTERISTIC 1.Main drive adopts robah speed ku robah frékuénsi.2.Controlled ku komputer industri sacara real waktos, Windows oper ...
    Maca deui
  • Listrik solar rail umum injector alat uji bangku CRS-708C

    CRS-708C tiasa nguji pompa rel umum sareng injector ku sénsor méter aliran, ogé injektor Piezo, ogé tiasa nguji pompa HP0.Data ogé diala ku komputer, tampilan layar LCD 19 inci ngajadikeun data leuwih jelas.Ngadopsi modulasi singal drive sareng sistem pendinginan paksa, téknologi canggih, kinerja ajeg, pangukuran anu tepat sareng operasi anu gampang.CRS-708C tiasa nyayogikeun bantosan jarak jauh ku internét sareng ngajantenkeun pangropéa gampang dioperasikeun.CIRI-CIRI: 1. Drive utama ngadopsi ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2