Tester

  • CRI-200 simulator injector rail umum

    CRI-200 simulator injector rail umum

    CRI-200 simulator injector rail umum

    1. dijieun di china.

    2. harga OEM, kualitas luhur.

  • EUI-EUP tester

    EUI-EUP tester

    EUI-EUP tester

    1. dijieun di china.

    2. harga OEM, kualitas luhur.

  • RED4 panguji

    RED4 panguji

    RED4 panguji

    1. dijieun di china.

    2. harga OEM, kualitas luhur.

  • S-60H nozzle tester

    S-60H nozzle tester

    S-60H nozzle tester

    1. dijieun di china.

    2. harga OEM, kualitas luhur.

  • VP37 panguji

    VP37 panguji

    VP37 panguji

    1. dijieun di china.

    2. harga OEM, kualitas luhur.

  • PS400A Nozzle validator

    PS400A Nozzle validator

    >>Deskripsi ProdukTest ngawengku tekanan muka, tightness, atomization, bentuk aliran suntikGampang dioperasikeun >>Parameter Téknis Ngaran Produk Nozzel tester Max.test tekanan 40MPA&60MPA Volume tanki bahan beuleum 400cc Diménsi 190x110x390mm Modél PS400A,PS600A perbaikan mesin Aplikasi1 Diesel toko pompa bahan bakar. manufactuer Sampel avaliable YES
  • CRS300A Simulator System Rel Umum

    CRS300A Simulator System Rel Umum

    CRS300A Simulator System Rel Umum

  • CRP850 simulator pompa Rail umum

    CRP850 simulator pompa Rail umum

    CRP850 simulator pompa Rail umum

  • Tester tekanan rel

    Tester tekanan rel

    Sistem rél umum Rail Pressure Tester Diesel Engine tés tekanan rél umum tiasa dioperasikeun kalayan akurasi anu luhur ngahindarkeun operasi pajeulit dibandingkeun sareng pamakean saméméhna tina tabung tekanan gauge tekanan mékanis sareng masalah anu disababkeun ku zat asing anu asup kana injektor bahan bakar anu ruksak sareng karusakan pipa, sauntuyan pangaruh négatip disababkeun ku tumpahan minyak.Pamakéan instrumén greatly ngaronjatkeun efisiensi gawé.Paling importantly nurutkeun tose data standar ...
  • Tester Sistim rail umum

    Tester Sistim rail umum

    Tester Sistim rail umum

  • PJ-60 nozzle tester

    PJ-60 nozzle tester

    PJ-60 nozzle tester

  • PJ-40 injector tester

    PJ-40 injector tester

    PJ-40 manual injector tester teh idéalinstrument calibrating sarta nguji suluh injector assy.>>Fungsi 1.Tekanan buka Testinjector 2.Kualitas Testatomization 3.Sudut Testinjection 4.Segel klep Testneedle >>Parameter Téknis: 1.tekanan max: 40MPa 2.rentang gauge tekanan: 0-60Mpa 3.akurasi gauge: 0.4 4.bahan bakar kapasitas tank: 1.6L 5.ukuran luar (L × W × H): 430 * 340 * 380mm 6.net beurat: 30kg 7.outer packing: kasus kai
  • S60H

    S60H

    S60H nozzle tester teh idéal alat calibrating sarta nguji suluh injector assy.

    >> Fungsi

    1.Test injector tekanan muka

    2.Test kualitas atomization

    3.Test sudut suntik

    4.Test segel klep jarum

     

    >> Parameter Téknis:

    1.tekanan max: 40MPa

    2. rentang gauge tekanan: 0-60Mpa

    3.kapasitas tanki bahan beuleum: 1.0L

    4. ukuran luar (L × W × H): 410*220*140 mm

    5.beurat net: 4 kg

    6. packing luar: karton