• 公司墙
  • 车间11
  • 5
  • 11
  • 12
  • 13
  • 6
  • 10
  • 8
  • 4

Taian Common Rail Industry & Trading Co., Ltd.

1. Profésional ngahasilkeun bangku uji pompa suntik bahan bakar, bangku uji rel umum, bangku uji EUI-EUP, bangku uji HEUI, jsb dina tingkat canggih di dunya.Produk merek "UMUM" "United Diesel" kami nyebarkeun sagala widang, sapertos pangropéa otomatis, barang proyék sareng pompa minyak, sareng pabrik injektor.Staf kami parantos ahli dina ngahasilkeun alat ékspérimén pompa suntik bahan bakar pikeun waktos anu lami.
2. Professionally suplai BOSCH DENSO DELPHI CATERPILLAR SIEMENS VOLVO CUMMINS jsb brand suku cadang solar, kayaning Pompa, injector, nozzle, klep, sensor, jeung saterusna.
3. Kami Delphi, Liwei, Greenpower, Weifu, Xingma ect.agén merek, juara penjualan.
Urang nyadiakeun produk kualitas pangalusna sarta layanan pangalusna, wilujeng sumping babaturan ti sakuliah dunya datang ka didatangan kami, sarta ngadegkeun hubungan jangka panjang.

Biasa

proyék urang

Produk merek "UMUM" kami nyebarkeun sagala widang, sapertos pangropéa otomatis, barang proyék sareng pompa minyak, sareng pabrik injektor.

nempo leuwih
  • pangropéa otomatis
  • ff8c9d9211
  • Common-Rail-Injector1