Taros Kami

DETAIL KONTAK

Grup rékayasa profésional kami bakal salawasna siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng eupan balik.Kami ogé tiasa nawiskeun anjeun sampel anu leres-leres gratis pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Alamat: Wétan Jalan Dongyue Kota Taian Propinsi Shandong Cina

Surélék:biz@com-rail.com

Telepon: 0086-13205380077

Telepon: 0086-(0)538-6122577

Whatsapp: 008613205380077

TAIAN COMMON RAIL INDUSTRI & TRADING CO., LTD

Tong ragu naroskeun ka kami.Surélék kami langsungbiz@com-rail.comatanapi nelepon kami di 0086-13205380077 / 0086-(0)538-6122577.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

GOOGLE PETA