FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

1. Sabaraha karyawan anjeun gaduh di departemen R & D anjeun?Kualifikasi naon anu aranjeunna gaduh?

Aya 10 pagawé di departemen R&D sareng sadayana gaduh pangalaman damel internasional.

2. Dupi anjeun tiasa ngaropea produk kalawan LOGO customer urang?

Leres, urang tiasa ngalakukeun kustomisasi kalayan otorisasi.

3. Naha anjeun tiasa ngabédakeun produk anjeun sareng anu sanés?

Sumuhun, urang tiasa.

4. Naon rencana anjeun pikeun produk anyar anjeun?

Urang ngaleupaskeun produk anyar urang nurutkeun paménta pasar jeung ngembangkeun widang urang.

5. Naon bédana antara produk anjeun sareng pesaing sanés?

Urang keukeuh kana kadali kualitas, kualitas pangalusna sarta kinerja, layanan pangalusna, sarta konsumsi énergi panghandapna.

6. Naon prinsip desain fisik?Naon kaunggulan?

Éta dijieun ku tren populér tur ergonomics.Aranjeunna merenah pikeun konsumén ngagunakeun.

7. Sertifikasi naon perusahaan anjeun gaduh?

Kami parantos lulus sertifikasi CE.

8. Naon prosés produksi perusahaan anjeun?

Kami nuturkeun pesenan-produksi-kualitas pamariksaan-bungkusan-pengiriman-sanggeus-diobral prosés jasa.

9. Naon kapasitas produksi total perusahaan anjeun?

Kapasitas kami 300 unit/taun

10. Naon ukuran perusahaan anjeun sareng nilai kaluaran taunan?

Aya 50 pagawé, sareng bengkel sareng gedong kantor kami ngeusian lahan langkung ti 10.000 méter pasagi.Nilai kaluaran taunan nyaéta80 juta.

11. Naon metode pembayaran anu ditampi pikeun perusahaan anjeun?

Kami nampi transfer bank TT, Western Union, Paypal, duit gram, jsb.

12. Dupi anjeun gaduh merek sorangan?

Sumuhun, urang boga brand UD-ngahiji solar

13. Nagara jeung wewengkon mana produk anjeun geus diékspor ka?

Kami parantos diékspor ka Féderasi Rusia, Ukraina, Kazakhstan, Bélarus, Peru, Chili, Brazil, Kolombia, Spanyol, Venezuela, Uni Émirat Arab, Arab Saudi, Kroasia, Aljazair, Argentina, Azerbaijan, Australia, Kanada, Pakistan, India, Paraguay, Bulgaria, Bolivia, Jérman, Togo, Ékuador, Perancis, Filipina, Kongo, Koréa Kidul, Vietnam, Thailand, Malaysia, Myanmar, Indonésia, Kamboja, Zimbabwé, Kenya, Latvia, Romania, Madagaskar, Amérika Serikat, Britania Raya, Méksiko, Kidul Afrika, Sénégal, Sudan, Turki, Singapura, Iran, Zambia, jsb.

14. Naon pasar utama anjeun?

Urang ngajual ka toko reparation domestik jeung pausahaan dagang, ogé ékspor langsung ka pasar internasional pangropéa mesin solar jeung suku cadang.

15. Naha perusahaan anjeun ilubiung dina paméran?Naon spésifikna?

Urang Ilubiung unggal taun, contona, Rusia Auto Parts Pameran, Turki Auto Parts Pameran, Frankfurt Auto Parts Pameran, Beijing Auto Parts Pameran, Canton Fair, jsb.

16. Naon penjualan perusahaan anjeun dina taun katukang?Naon proporsi penjualan domestik sareng penjualan asing?Naon target anjeun pikeun taun ieu?Kumaha carana ngahontal éta?

Penjualan taun ka tukang nyaéta 80 juta yuan, 40% kanggo domestik sareng 60% pikeun pasar internasional.
Target penjualan taun ieu 90 juta yuan.Urang bakal ngaleupaskeun produk anyar, ngalegaan inventory urang.Bakal aya deui promosi taun ieu, sarta kami bakal nyoba ngamekarkeun konsumén anyar online tur offline, Samentara éta, urang bakal boga salespersons anyar pikeun gabung tim kami ogé.

Rék gawé bareng jeung urang?