CRS-206C umum rail injector tester 2022 diobral panas

CRS-206C umum rail injector tester 2022 diobral panas

 

——Aliran diukur ku sénsor aliran

CRS-206C bangku uji rel umum tiasa nguji injector rel umum.torsi kaluaran tinggi, noise ultra low, tekanan rail stabil.Laju pompa, lebar pulsa suntik sareng tekanan rel sadayana dikawasa ku sistem WIN7 sacara real waktos.Data ogé dicandak ku komputer.12 tampilan layar LCD ngajadikeun data leuwih jelas.Langkung ti 2000 jinis data injector tiasa dipilarian sareng dianggo.Fungsi citak nyaéta pilihan.Ieu bisa disaluyukeun ku sinyal drive, precision tinggi, Sistim cooling kapaksa, kinerja ajeg.

bangku uji injector rel umum eps205 piezo injector test stand alat diagnostik CRS-206C

>>>CIRI

1. drive utama adopts robah speed ku robah frékuénsi.

2. Dikadalikeun ku komputer industri sacara real tiem, LINUX atawa sistem WIN7.

3. Kuantitas minyak diukur ku sensor aliran méteran precision tinggi na dipintonkeun dina 12 LCD.

4. tekanan rail dikawasa bisa diuji sacara real waktu jeung dikawasa otomatis, éta ngandung fungsi panyalindungan-tekanan tinggi.

5. Data tiasa dipilarian, disimpen sareng dicitak (opsional).

6. Lebar pulsa tina sinyal drive injector bisa disaluyukeun.

7. Sistim cooling kapaksa.

8. fungsi panyalindungan tina pondok-circuit.

9. Leuwih merenah pikeun ngamutahirkeun data.

10. tekanan tinggi ngahontal 1800bar.

11. Ieu bisa dikawasa ku jauh.

12.It adopts AC 220V suplai kakuatan-fase tunggal.

bangku uji injector rel umum eps205 piezo injector test stand alat diagnostik CRS-206C

>>> FUNGSI

Common Rail Injector
1. merek test: injector rail umum
2. nguji kinerja segel of injector rail umum.
3. nguji kuantitas minyak pre-injeksi of common rail injector.
4. nguji max.kuantitas minyak tina injector rail umum.
5. nguji kuantitas minyak cranking of injector rail umum.
6. nguji kuantitas minyak rata-rata injector rail umum.
7. Nguji kuantitas minyak backflow of injector rail umum.
8. Data bisa dipaluruh, dicitak jeung dijadikeun database.

 

>>> PARAMETER Téknis

kakuatan motor 2,6KW
kakuatan input 220V / 1PH
Sistem operasi LINUX atanapi WIN7
Sistim cooling AT0608T
Tekanan rél 0-2500 bar
Lebar pulsa 0.1-3ms
Uji akurasi saringan oli
Laju rotasi 0-3000RPM
Kapasitas tanki minyak 15L
Gemblengna dimensi (MM) 800 × 810 × 820
Beurat 170KG

 


waktos pos: Sep-17-2022