CRI100, CRI110, CRI220, CRI230, CRI205, HW320 bubuka fungsi tester rail umum

Kumaha anjeun teu resep usum panas?Pasti janten panas, tapi pasti ngéléhkeun tiis sareng anjeun peryogi seueur waktos.Di Engine Builder, tim kami sibuk ngadatangan acara balapan, acara, ngadatangan pabrik mesin sareng toko, sareng padamelan eusi biasa.
Nalika teu aya pin locating dina panutup timing atanapi kasus timing, atawa nalika liang pin locating teu pas snugly on pin.Candak damper heubeul jeung pasir tengahna meh bisa ngageser ngaliwatan irung engkol.Paké pikeun ngamankeun panutup ku tightening bolts.
Naha anjeun tukang mesin profésional, mékanik atanapi produsén, atanapi peminat mobil anu resep mesin, mobil balap sareng mobil gancang, Engine Builder gaduh hal pikeun anjeun.Majalah citak kami nyayogikeun detil téknis ngeunaan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan industri mesin sareng sagala rupa pasarna, sedengkeun pilihan buletin kami tetep anjeun énggal-énggal béja sareng produk pangénggalna, inpormasi téknis sareng kinerja industri.Nanging, anjeun tiasa nampi sadayana ieu ngan ku langganan.Ngalanggan ayeuna pikeun nampa cetak bulanan jeung/atawa édisi éléktronik Majalah Engine Builders, kitu ogé Mingguan Engine Builders Newsletter kami, Weekly Engine Newsletter atawa Weekly Diesel Newsletter, langsung ka koropak anjeun.Anjeun bakal katutupan ku horsepower dina waktu anu singget!
Naha anjeun tukang mesin profésional, mékanik atanapi produsén, atanapi peminat mobil anu resep mesin, mobil balap sareng mobil gancang, Engine Builder gaduh hal pikeun anjeun.Majalah citak kami nyayogikeun detil téknis ngeunaan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan industri mesin sareng sagala rupa pasarna, sedengkeun pilihan buletin kami tetep anjeun énggal-énggal béja sareng produk pangénggalna, inpormasi téknis sareng kinerja industri.Nanging, anjeun tiasa nampi sadayana ieu ngan ku langganan.Ngalanggan ayeuna pikeun nampa cetak bulanan jeung/atawa édisi éléktronik Majalah Engine Builders, kitu ogé Mingguan Engine Builders Newsletter kami, Weekly Engine Newsletter atawa Weekly Diesel Newsletter, langsung ka koropak anjeun.Anjeun bakal katutupan ku horsepower dina waktu anu singget!
Dakota Sargent gaduh pangalaman sareng mesin solar, alat-alat pertambangan, jalan raya sareng treuk jalan, sareng montir Angkatan Udara AS, tapi padamelan solar tugas ringan langkung dominan.Anjeunna ngadegkeun Full Hook Performance sakedik langkung ti sataun katukang sareng nuju ngembangkeun produk pembunuh sapertos mesin turbocharged Cummins 5.9 liter 12-klep ieu.parios éta!
Dakota Sargent, anu ngan 27 taun, mangrupa salah sahiji jalma guys, sarta sakali anjeunna museurkeun kana gawang, anjeunna moal eureun nepi ka kahontal, sarta dina tingkat nu pangluhurna.Tempo yén anjeunna henteu acan 30 taun heubeul, Dakota geus boga catetan lagu euyeub tur ngalaman, sarta kiwari fokus na dina ngamekarkeun Full Hook Performance, bisnis solar di Indian Springs, Nevada, deukeut Las Vegas.
Dakota diwanohkeun ka treuk solar langsung kaluar ti SMA nalika ngahadiran Northwestern Kansas Technical College di Goodland, Kansas.Anjeunna lulusan program solar dua taun maranéhanana jeung gelar gaul dina téhnologi solar.
"Di sakola, kuring digawé di toko treuk sanggeus kuring kaluar pakasaban abdi rengse kuliah," ceuk Sargent."Saatos lulus, abdi ngalih ka Harrisonburg, Virginia... Abdi damel di Freightliner.Kalolobaan karir mah di jalan, treuk off-jalan raya.Deui di Nevada, kuring ngamimitian gawé bareng alat-alat pertambangan, digawé salaku montir lapangan, sarta salaku montir bengkel salila sababaraha taun.
"Ayeuna, kuring nuju kontrak sareng Angkatan Udara AS salaku mékanik sareng damel sareng Full Hook Performance saatos sababaraha jam.Tujuanana urang téh jadi pinuh operasional kalawan Full Hook Performance pas.Kami caket pisan kana jam éta. ”
Pinuh Hook Performance specializes di 5.9L 12-klep, 24-klep P ngompa, 24-klep VP44 numput jeung ogé teu karya transmisi manual.Salaku tambahan, Dakota parantos nyiptakeun divisi Suspensi Performance Hook Pinuh anu ngahasilkeun kit panangan adjustable ganda billet aluminium kualitas luhur pikeun Dodge ti 1994 ka 2013.
"Full Hook Performance brings mesin, transmisi na gantung sadayana dina hiji hateup," ceuk Sargent."Dina kalolobaan mesin urang ngawangun, urang henteu ningali treuk.Klién nyayogikeun mesin sareng kami ngawangun kana kakuatan anu diperyogikeun.Urang ngumpul sorangan sareng masihan aranjeunna mesin sareng anjeun tiasa nyoco orok anjeun dina tingkat kakuatan naon waé.
"Anu ngamimitian gantung nyaéta treuk pribadi kuring, 98.5 Dodge kalayan pompa P 24-klep.sorangan pisan stabil di jalan raya atawa lamun urang ngalakukeun traction pinuh atawa hal jadi Abdi hoyong mawa treuk deui ka jangkungna baku sarta kuring geus noticed a downside di industri - harga tinggi, harga low on 94 ka 13 truk Suspension parts alus teuing. kualitas salaku montir abdi tiasa ningali hal sarta nunjuk kaluar masalah abdi hoyong ngalereskeun abdi geus ngotektak internét pilari kit gantung pikeun meunangkeun treuk abdi deui nepi ka jangkungna stock kalawan kontrol gun tapi teu aya eta bray perhatian kuring, jadi kuring nyieun sorangan. "
Anjeun panginten parantos ngaraos yén Dakota parantos ngajalankeun Performance Full Hook salami mangtaun-taun, tapi anjeunna saleresna ngan muka toko dina April 2020.
"Kuring ngajalankeun bisnis kuring ti toko leutik (30 × 25) anu kuring nyéwa ti babaturan," saurna.“Putrana saleresna mah hiji-hijina padamel, janten abdi sareng Anthony.Kami damel 18-19 jam sadinten, 7 dinten saminggu.Anthony ngan 18, tapi budak ieu pasti mesin.Taya keluhan, euweuh urusan sabaraha jam, sabaraha telat sabaraha dinten saminggu urang digawé.Anjeunna salawasna aya pikeun kuring, diajar sareng nyerep saloba pangaweruh anu tiasa.Kuring miharep éta pikeun dua atawa tilu taun hareup anjeunna tiasa dianggo tanpa kuring Ngawangun mesin ieu tanpa pitulung.Éta tujuanana ” .
Salah sahiji tujuan bengkel anu sanés nyaéta pikeun ngembangkeun produksi mesin kusabab paménta tinggi ayeuna pikeun damel sareng mesin Full Hook.Nalika jumlah éta terus ningkat, ceuk Dakotas ogé aya rencana pikeun dilegakeun tapak suku toko.
"Kuring keur ngawangun fasilitas anyar dina harta abdi dimana abdi tiasa dianggo pinuh waktos,"Cenah."Tujuan pamungkas kuring nyaéta pikeun tiasa ngalakukeun sadaya padamelan mesin di bumi kusabab kuring ngalihkeun padamelan kuring ka toko mesin lokal di Vegas anu disebut Heads By Rick (HBR Competition Engines).Aranjeunna ngalakukeun pikeun urang.rengse ngalakukeun sakabéh mods kami, cengkraman sarta gawé sirah.Kami parantos nganggo aranjeunna sakitar sataun ayeuna sareng urang resep pisan kana padamelan anu aranjeunna laksanakeun pikeun kami.
"Nanging, tujuan kuring nyaéta gaduh mesin kuring sorangan pikeun pangeboran, ngasah, dek sareng ngasah blok dina dua taun ka hareup.Abdi hoyong tiasa ngalakukeun sagala pagawean sorangan, saprak éta hésé manggihan toko mesin alus dinten ieu..Kuring ngan hayang yén waktu turnaround éta pisan gancang sarta ku kituna abdi tiasa pariksa unggal item tunggal di toko kami kalawan ngaran kami di. Abdi hoyong terang persis naon anu dipigawé pikeun eta sarta nyaho yén éta dipigawé katuhu.
"Kuring bener-bener narékahan pikeun dilegakeun sareng leres-leres ningkatkeun sadayana sateuacan kuring ngantunkeun padamelan sadinten sareng ngamimitian damel sepenuh waktos sabab produksi mesin kami leres-leres pareum dina opat dugi ka lima bulan."
Salah sahiji mesin utama ngawangun Dakota State nembe réngsé éta pikeun sobat alus na ngaranna Tyler Swanson, nu owns jandéla Northern Nevada di Reno, Nevada.usum kamari Taylor meuli pertengahan 90an Dodge Ram 2500 ku taksi tunggal, ranjang panjang tur drove treuk jeung carjer tunggal (S369), pompa Farrell Diesel 215 sarta 785 hp 5×25 injectors.Sapertos fanatik solar, langkung seueur kakuatan anu aya dina pikiran Taylor.
"Kami ngawangun sababaraha treuk babarengan, tapi aranjeunna henteu gélo teuing dina hal kakuatan," saur Sargent ngeunaan silaturahim sareng Taylor."Saatos usum, anjeunna nyauran kuring sareng nyarios yén sababaraha urang ngobrol sareng anjeunna, janten anjeunna siap-siap pikeun sadayana usum payun."
mesin téh Cummins 5.9 liter 12-klep yén Taylor urang guys ditarik ti Dodge a 2500 sarta dibawa ka Full Hook Performance pikeun disassembly.
"Anthony jeung kuring torek eta up na dikirim ka Harvard Business Review," ceuk Sargent."Urang bosen .020."Kami geus milih pilihan Mahle pistons kinerja tinggi matak kalawan rok coated.Josh McCormick motong pistons pikeun urang.Kami nganggo Colt Stage 5 lobus.Clearance klep kahontal ku 0.080″ klep relief di luhur piston.Tahap 5 lobus nyaéta 199/218 lobus angkat.Urang make 1,45 tappets Common Rail di antarana pikeun ngaronjatkeun aréa kontak jeung Urang geus TIG dilas cams Gears jeung gears engkol.
"Kami milih sirah Hamilton Stage 2 kalayan klep anu ageung sareng cinyusu klep kerucut Hamilton.Kami henteu 100% senang sareng kinerja klep, janten kami tungtungna ngadesain ulang klep anu dipikahoyong.Sirah ogé cingcin seuneu.
"Kami réngsé masang Dynomite Diesel Super Mental injectors.Aranjeunna ngadamel injector khusus pikeun urang.Kami ngagaduhan pompa Farrell Diesel 215 Tahap 4.Éta ngagaduhan positioner sareng tambahan leutik kana pompa Tahap 5.Urang tadi Wagler Street PACARAN saimbang rod spin dirakit ngagunakeun satengah inci L19 rod bolts Adam Aquino diwangun aranjeunna keur urang.
"Kami nganggo bantalan séri Mahle H dina sadayana mesin - bantalan utama sareng bantalan rod sambungan.Kami gaduh jet pikeun niiskeun piston workpiece sareng colokan pikeun beku workpiece.Simkuring boga mesin motong workpiece panutup lifter kalawan baffles.Simkuring boga panutup klep hiji-sapotong pikeun mesin Urang dijieun Manton 7 / 16ths Chrome hibrid iteuk kalawan 24 bal klep na 12 cup klep.Urang milih ARP 625 sirah studs.Kami ogé ngagaduhan tali gorila dina tungtung handap.
"Oge, kami gaduh manifold Steed Speed ​​​​T4 sareng kit turbo sanyawa EvilFab Performance.Kami nganggo S472 SXE paralel sareng S488 SXE turbocharged.Ieu TIG dilas V-sabuk, kabéh kit stainless steel, digosok teuing.EvilFab masang pangecas langkung ti 1000 hp sareng kamérana leres-leres ngabantosan ngagulung sareng benang.
Kusabab mesin 5.9 liter 12-klep anu diwangun deui bakal spin dina RPM anu langkung luhur sareng gaduh dorongan anu luhur, Dakota hoyong ningkatkeun piston-klep clearance dina mesin.
"Kalayan supercharger ieu, mesin bisa kalayan gampang naekeun kana 100 psi, jadi kami meunang shims kandel ti XDP jadi kami boga klep leuwih piston clearance," cenahna.
Model Cummins ogé ngagaduhan penyeimbang Fluidampr sareng panutup hareup billet Mesin Keating, tapi pompa angkat mangrupikeun perhatian khusus.
"Urang diperlukeun salaku loba suluh sabisa, sangkan mutuskeun pikeun ngagunakeun AirDog 165 4G pompa angkat kembar,"Cenah."Kevin di AirDog leres-leres ngalangkungan régulator dina pompa sacara internal, janten aranjeunna ngirimkeun minyak pinuh dina langkung ti 300 GPH langsung ka pompa P.Anjeunna ogé nyetél kami kalayan rujukan dorongan adjustable anyar maranéhna.Balik deui ka régulator.
"Di toko kami, kami TIG soldered fittings urang sorangan pikeun mastikeun laju reflow tinggi na balik ti 3/8 ka 1/2".Ku cara ieu urang leres-leres tiasa nyaluyukeun tekanan bahan bakar nalika dianggurkeun teras sakali urang naékkeun éta teras nahan tekanan sareng henteu panas pompa.eupan hareup pompa P, nu bener mantuan ngajaga pompa tiis tur meunangkeun salaku loba suluh sabisa pikeun eta.
"Urang ogé ngagunakeun 1/2 balik" sagala jalan ka sump ganda.Salah sahijina ngagunakeun 1/2″ mulang tina pompa jet.Port kadua dina eta eupan AirDog lajeng sump kadua.Anu kadua AirDog Boh AirDog mulih gaduh tingkat uih deui anu langkung handap kusabab bypass internal dina régulator, janten kami tiasa ngagabungkeun dua AirDog anu diatur deui ka hiji palabuhan dina palet.
Di luhureun sakabeh goodies Full Hook Performance geus miboga dina mesin, Taylor hayang sababaraha asam nitrat, jadi Dakota ditambahkeun panggung sarta nempatkeun 200 nitrous dina eta.
"Kuring bakal nyebatkeun yén kalayan pangecas sareng bahan bakar dipasang, treuk bakal kaluar sadayana pikeun ngirangan kana 750-800hp.ku ningkatkeun ka pompa 13mm, urang bakal leres-leres dugi ka bahan bakar dina pompa Tahap 4, tapi urang leres-leres hoyong treuk éta masih treuk jalan ku kituna anjeunna tiasa nyandak sareng nyéépkeun jalan upami anjeunna hoyong.
Ngaronjatkeun kinerja treuk dibantuan ku transmisi lengkep Reno anu dipasang sacara lokal anu ogé ngagaduhan konverter opat disk, awak klep manual pinuh Muldoon sareng shifter ratchet.
Sababaraha némpél pagawean dina wangunan lengkep kaasup Full Hook Performance dual adjustable leungeun kontrol, ditching pompa vakum pikeun gear-disetir pompa power steering wungkul, flexing pinuh tina wiring dina bay mesin, sarta relocating batréna ka awak..
"Éta wangunan anu saé pisan," saur Sargent.“Éta urang luar, pasti leumpang jeung ngobrol.Treuk dasarna mangrupikeun trailer anu didamel khusus, tapi masih gaduh interior pinuh sareng ranjang pinuh.Anjeunna ogé bakal nyandak éta ka luar pikeun maén.Kami bakal nyéépkeun treuk, janten éta gaduh AC méwah pikeun treuk kalayan langkung ti 1,000 tenaga kuda.
Ayeuna, treuk teu boga pigura cocog pikeun kakuatan anyar dina lagu, tapi ieu rencanana pikeun masang eta dina treuk dina mangsa nu bakal datang.Sajaba ti éta, Dakota ngawartoskeun kami yén maranéhna ngawangun sakabéh Unit pikeun mesin Cummins 12-klep ieu 5,9 liter dina ngan tilu poé.
"Kami masang sadayana sistem bahan bakar, ngarakit sadayana mesin tina blok kosong, sareng tiasa ngarobih cam dina brace pangrojong mesin kuring teras baut kana treuk dina akhir minggu."
Sakumaha anjeun terang, Dakota gaduh drive sareng tekad pikeun suksés dina sagala hal anu anjeunna laksanakeun, sareng kami yakin anjeun bakal ngupingkeun nami Full Hook Performance di hareup.
"Tujuan kuring dina kahirupan nyaéta pikeun ngalakukeun ieu unggal waktos," saur Sargent."Kuring terang yén kuring gaduh kahayang pikeun ngajantenkeun ieu.Sakali kuring mutuskeun pikeun ngalakukeun hiji hal, kuring henteu milih henteu.Mudah-mudahan abdi tiasa teras-terasan ngadamel gedong anu goréng. ”
Diesel Minggu ieu disponsoran ku AMSOIL.Upami anjeun gaduh mesin anu anjeun hoyong nyorot dina séri ieu, punten surélék pangropéa Engine Builder Greg Jones [email protected]


waktos pos: Sep-19-2022