DELPHI injector suluh asli EJBR05001D pikeun common rail

Katerangan pondok:

1. Ngaran produk: injector rail umum EJBR05001D

2. Jumlah modél: EJBR05001D

3. Brand: aslina tur anyar

4. Kaayaan: aslina tur anyar

5. Aplikasi: mesin suluh Diesel


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    1. Ngaran produk: injector rail umum EJBR05001D

    2. Jumlah modél: EJBR05001D

    3. Brand: aslina tur anyar

    4. Kaayaan: aslina tur anyar

    5. Aplikasi: mesin suluh Diesel

     

    Tempat Asalna Aslina
    Kaayaan Énggal pisan
    Aplikasi Mesin Diesel
    MOQ 1 sapotong
    Kualitas alus teuing
    Cara pangiriman DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, ku laut, ku hawa
    Waktos pangiriman 3-7 poé
    Cara Pembayaran Paypal, Western Union, Visa, Mastercard, T/T
    Kamampuhan suplai Aya sasayogian
    Rincian Hiji model dina kotak nétral atawa kotak husus diperlukeun ku klien.
    Palabuhan Qingdao, Shanghai, Shenzhen, Guangzhou, Lianyungang, Ningbo, jsb.

    tips

    Urang profésional nyadiakeun bagian rail umum pikeun 10 taun, leuwih ti 2000 jenis angka model di stock.
    leuwih rinci, mangga ngahubungan kuring.

    produk urang geus dijual ka loba nagara, wilujeng sumping ku konsumén.

    bungkusan
    bungkusan1

    Kualitas produk kami diuji ku seueur palanggan, punten yakin kana pesenan.

    2222
    bungkusan3

  • saméméhna:
  • Teras: