CAT aslina 320-0680 injector suluh

Katerangan pondok:

1. Ngaran produk: injector suluh

2. Jumlah modél: 320-0680

3. Merk: hileud

4. kaayaan: brand anyar

5. aplikasi: Excavator C6.6 C6.4 Engine


Rincian produk

Tag produk

1. Ngaran produk: injector suluh

2. Jumlah modél: 320-0680

3. Merk: hileud

4. kaayaan: brand anyar

5. aplikasi: Excavator C6.6 C6.4 Engine

Tempat Asalna aslina
Kaayaan Énggal pisan
Aplikasi Mesin Diesel
MOQ 1 sapotong
Kualitas alus teuing
Jalan panyaluran DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, ku laut, ku hawa
Waktos pangiriman 3-7 poé
Cara Pembayaran Paypal, Western Union, Visa, Mastercard, T/T
Kamampuhan suplai Aya sasayogian
Rincian Hiji model dina kotak nétral atawa kotak husus diperlukeun ku klien.
Palabuhan qingdao, Shanghai, Shenzhen, Guangzhou, Lianyungang, Ningbo, jsb.

tips

Urang profésional nyadiakeun bagian rail umum pikeun 10 taun, leuwih ti 2000 jenis angka model di stock.
leuwih rinci, mangga ngahubungan kuring.

produk urang geus dijual ka loba nagara, wilujeng sumping ku konsumén.

bungkusan
bungkusan1

Kualitas produk kami diuji ku seueur palanggan, punten yakin kana pesenan.

2222
bungkusan3

  • saméméhna:
  • Teras: