Orignal HP4 Suluh Injeksi Pompa 294050-0105 8-98091565-3 pikeun ISUZU HITACHI

Katerangan pondok:

Ngaran produk: HP4 Suluh Injection Pompa

Jumlah modél: 294050-0105

Jumlah Palang: 8-98091565-3

Merk: Denso

Aplikasi: Isuzu Hitachi


Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk: HP4 Suluh Injection Pompa

Jumlah modél: 294050-0105

Jumlah Palang: 8-98091565-3

Merk: Denso

Aplikasi: Isuzu Hitachi

 

Tempat Asalna Dijieun di Jepang
Kaayaan Énggal pisan
Aplikasi Mesin Diesel
MOQ 1 sapotong
Kualitas alus teuing
Nganteurkeun jalan DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, ku laut, ku hawa
Waktos pangiriman 3-7 poé
Cara Pembayaran Paypal, Western Union, Visa, Mastercard, T/T
Kamampuhan suplai Aya sasayogian
Rincian Hiji model dina kotak nétral atawa kotak husus diperlukeun ku klien.
Palabuhan Qingdao, Shanghai, Shenzhen, Guangzhou, jsb.

tips

Urang profésional nyadiakeun bagian rail umum pikeun 10 taun, leuwih ti 2000 jenis angka model di stock.
leuwih rinci, mangga ngahubungan kuring.

produk urang geus dijual ka loba nagara, wilujeng sumping ku konsumén.

bungkusan
bungkusan1

Kualitas produk kami diuji ku seueur palanggan, punten yakin kana pesenan.

2222
bungkusan3

  • saméméhna:
  • Teras: