Injector Suluh Asli 095000-6985 8-98011604-5/8-97311372-# pikeun ISUZU DMAX

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Common Rail Injector

Jumlah produk: 095000-6985

Nomer Palang: 8-98011604-5/8-97311372-#

Merk: Denso

Kualitas: Produk Asli

Nagara Asal: Thailand

Aplikasi: DMAX


Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk: Common Rail Injector

Jumlah produk: 095000-6985

Nomer Palang: 8-98011604-5/8-97311372-#

Merk: Denso

Kualitas: Produk Asli

Nagara Asal: Thailand

Aplikasi: DMAX

 

Tempat Asalna Dijieun di Thailand
Kaayaan Énggal pisan
Aplikasi Mesin Diesel
MOQ 1 sapotong
Kualitas alus teuing
Nganteurkeun jalan DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, ku laut, ku hawa
Waktos pangiriman 3-7 poé
Cara Pembayaran Paypal, Western Union, Visa, Mastercard, T/T
Kamampuhan suplai Aya sasayogian
Rincian Hiji model dina kotak nétral atawa kotak husus diperlukeun ku klien.
Palabuhan Qingdao, Shanghai, Shenzhen, Guangzhou, jsb.

tips

Urang profésional nyadiakeun bagian rail umum pikeun 10 taun, leuwih ti 2000 jenis angka model di stock.
leuwih rinci, mangga ngahubungan kuring.

produk urang geus dijual ka loba nagara, wilujeng sumping ku konsumén.

bungkusan
bungkusan1

Kualitas produk kami diuji ku seueur palanggan, punten yakin kana pesenan.

2222
bungkusan3

  • saméméhna:
  • Teras: